Pojedinačno otvoreno PH u šahu za žene od 23. do 29. svibnja, Zagreb

• 5/7
  • 6/7
  • 7/7

mjesto i vrijeme: Zagreb, Masarykova 22, od 23. do 29. svibnja 2018. godine Raspis PH za žene za 2018. – Zagreb Rezultati Prijenos

Istaknuto, Novost

Održan Festival HŠS-a Mali Lošinj od 15. do 20. svibnja

• 1/12
  • 2/12
  • 3/12
  • 4/12
  • 5/12
  • 6/12
  • 7/12
  • 8/12
  • 9/12
  • 10/12
  • 11/12
  • 12/12

Prvak Finala kupa je Šahovski klub Zagreb, a Festivala Zagrebačka banka. Raspis Festivala i Finala kupa Hrvatske Rezultati Prijenos uživo i kamera iz dvorane Autor slika: Bojan Purić (Šk Lošinj)

Najava Mitropa kup od 30. svibnja do 9. lipnja Isola Capo Rizzuto

Hrvatska reprezentacija u muškoj konkurenciji brani naslov, a u ženskoj konkurenciji broncu. SASTAV MUŠKARCI 1. GM Davorin Kuljašević 2. IM Jadranko Plenča 3. IM Sven Tica 4. FM Jurica Srbiš TRENER GM Zoran Jovanović   SASTAV ŽENE: 1. FM Ena Cvitan 2. WFM Tihana Iveković 3. WFM Ana Berke 4. WFM Patricija Vujnović TRENER IM

Novost

Najava juniorskog pojedinačnog prvenstva Hrvatske, Vinkovci 22.-29.07.2018.

Hotel Slavonija – Prijavnica za smještaj.doc Raspis PH za juniore za 2018. Vinkovci

Novost

Novi Pravilnik o natjecanjima HŠS-a 2018.

Na osnovu odluke Skupštine HŠS-a od 03.02.2018. Izvršni odbor je na sjednici 06.04.2018. donio novi Pravilnik šahovskih natjecanja u organizaciji Hrvatskog šahovskog saveza koji stupa na snagu danom donošenja čime prestaju važiti Pravilnik o pojedinačnim natjecanjima u organizaciji HŠS-a iz 2013., Pravilnik šahovskih natjecanja u organizaciji HŠS-a iz 2013. te Pravilnik o ekipnim natjecanjima u

Zaključci i odluke 9. sjednice izvršnog odbora HŠS-a

ODLUKE 9. sjednice IO-a 06.04.2018

Istaknuto, Novost