Kamp, 9. – 12.08. Čakovec

• 6/8
  • 7/8
  • 8/8

Od 09.-12.08. u Čakovcu se održava kamp za kadete koji nastupaju na ovogodišnjim europskim i svjetskim prvenstvima te ujedno i ženske seniorske reprezentacije. Uz izbornika ženske reprezentacije IM Ervina Sindika prisutni su treneri HŠS-a, VM Zdenko Kožul, VM Goran Dizdar i VM Zoran Jovanović.

Novost

Pojedinačno EP za kadete i juniore u ubrzanom, ekipnom i brzopoteznom šahu Oradea 01. – 04. 08.

Na Euopskom prvenstvu u Rumunjskoj nastupaju  naši igrači Leon Livaić, Miljenko Muha, Teo Tomulić, Nikola Kos, Ena Cvitan i Maja Kos. web Ubrzano prvenstvo Rezultati m Rezultati ž Prijenos partija Brzopotezno prvenstvo rezultati prijenos Ekipno prvenstvo rezultati

Završeno je Pojedinačno juniorsko prvenstvo Hrvatske, Vinkovci 22. – 29.07

• 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4

Pobjednici su sljedeći igrači: U17 žene Nikolina Golub U19 žene Mihaela Blažeka U17 muškarci Oliver Kukas U19 muškarci Sven Tica Rezultati Partije Hotel Slavonija – Prijavnica za smještaj.doc  Raspis PH za juniore za 2018. Vinkovci Hrvatski šahovski savez je u suradnji sa Šahovskim savezom Vukovarsko-srijemske županije osigurao šahove i satove za sve igrače stoga ih

Novost

Raspisi Prvih liga, Biograd rujan 2018.

1. liga za žene –  od 8. – 15. rujna 1. a liga – od 8. – 16. rujna 1. b liga – od 15. – 23. rujna Prijavnica ekipe – žene Prijavnica ekipe 1a Prijavnica ekipe 1b Program prvenstva prvih liga Raspis 1. lige za žene 2018 Raspis 1a lige 2018 Raspis 1b

Hrvatska ženska reprezentacija U18 na Europskom prvenstvu

• 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4

Rezultati Natječu se FM Ena Cvitan i WFM Mihaela Blažeka. Trener je velemajstor Zoran Jovanović. Osvojeno je 9. mjesto.

Dokumenti, Novost, Odluke

ZAKLJUČCI I ODLUKE 10. SJEDNICE IZVRŠNOG ODBORA HRVATSKOG ŠAHOVSKOG SAVEZA

ODLUKE 10. sjednice IO-a 29.06.2018

Novost