Novost

Ekipno brzopotezno PH, Zagreb 11.11.2018.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

U Hotelu Panorama u nedjelju 11.11.2018. održat će se Ekipno brzopotezno PH s početkom u 12 sati. Raspis Ekipnog brzopoteznog PH-a Prijavnica ekipe za ekipno brz. prvenstvo

Novost

SP pojedinačno U14, U16 i U18, Halkidiki (Grčka) 20. – 30.10.2018.

• 1/2
  • 2/2

U Halkidikiju (Grčka) održava se Svjetsko prvenstvo do 14, 16 i 18 godina. Link na stranicu Rezultati Live prijenos U18 Live prijenos Girls U18 Live prijenos U16 Live prijenos Girls U16 Live prijenos U14 Nastupaju: Leon Livaić U-18 Miljenko Muha U-18 Ena Cvitan U-18 Katarina Bogdanić U-16 Daniel Duda U-16 Lukas Jurakić U-14 Trener je

Novost

SP pojedinačno U18 u ubrzanom i brzopoteznom šahu, Halkidiki (Grčka) 17. – 19.10.2018.

• 1/5
  • 2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5

U ubrzanom šahu Leon Livaić zauzeo je 6. mjesto, a Ena Cvitan 12. mjesto. U brzopoteznom šahu Leon Livaić zauzeo je 7. mjesto, dok je Ena Cvitan zauzela 21. mjesto. Link na stranicu Rezultati Rapid O18 Rezultati Rapid G18 Rezultati Blitz O18 Rezultati Blitz G18

Novost

Obnovljen „Turnir mira“ – Zagreb, od 12. do 23.11.2018.

• 1/12
  • 2/12
  • 3/12
  • 4/12
  • 5/12
  • 6/12
  • 7/12
  • 8/12
  • 9/12
  • 10/12
  • 11/12
  • 12/12

U Zagrebu se od 12. do 23.11.2018. godine održava “Turnir mira” koji je obnovljen nakon što je petogodišnja tradicija bila prekinuta 1985. godine. Turnir je bio jedan od najjačih na svijetu sedamdesetih godina, a 1970. nastupao je legendarni “Bobby” Fischer. Nastupaju: 1. Ivan Šarić 2. Vassily Ivanchuk 3. Etienne Bacrot 4. Vladimir Malakhov 5. Ivan

Novost

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu za veterane

Malinska, 04. – 09. studenog 2018. godine RASPIS Link za online prijavu

Novost

Blažimir Kovačević – novi hrvatski velemajstor!

• 1/1

Na Kongresu FIDE u rujnu u Batumiju Blažimiru Kovačeviću dodjeljena je titula velemajstora. Čestitamo!

Arkady Dvorkovich novi predsjednik FIDE

Za vrijeme Olimpijade u Batumiju, održan je izborni kongres Svjetske šahovske organizacije FIDE. Za predsjednika je izabran Arkady Dvorkovich. Glavni tajnik Alojzije Janković izabran je u Izvršni odbor. Čestitamo!

Novost

Završena Olimpijada u Gruziji 23.09. – 06.10. Ena Cvitan nova intermajstorica!

• 1/2
  • 2/2

Na Olimpijadi u Batumiju nastupila ja muška reprezentacija u sastavu: 1.Ivan Šarić 2.Marin Bosiočić 3.Hrvoje Stević 4.Ante Brkić 5.Saša Martinović izbornik Zdenko Kožul Osvojeno je 26.mjesto Ženska reprezentacija: 1.Valentina Golubenko 2.Mirjana Medić 3.Tihana Iveković 4.Ena Cvitan 5.Ana Iveković v.d. izbornik Nenad Dorić Osvojeno je 39. mjesto ENA CVITAN SA OSVOJENIH 7,5 BODOVA OSVOJILA JE TITULU

Novi broj Šahovskog glasnika – poziv pretplatnicima

Izašao je novi broj Šahovskog glasnika, pozivaju se pretplatnici da obnove pretplatu u 2018. godini.

Novost

1.a liga, 1.liga žene, 1.b liga -Biograd rujan 2018.

• 1/34
  • 32/34
  • 33/34
  • 34/34

ŠK Liburnija, Rijeka je prvak Hrvatske u muškoj konkurenciji, dok je ŠK Polet, Buševec prvi u ženskoj konkurenciji. Pobjednik 1.b lige je HAŠK Mladost, Zagreb, a u 1.a ligu 2019. se još kvalificirao i ŠK Mornar, Split 1. liga za žene –  od 8. – 15. rujna 1. a liga – od 8. – 16.

Ispravak Dnevnog reda redovne skupštine HŠS-a i priopćenje predsjednika

• 1/1

Redovna skupština Hrvatskog šahovskog saveza održat će se u Zagrebu u subotu 29.09.2018. godine. Poziv na skupštinu HŠS-a Priopćenje za javnost

Hrvatska ženska reprezentacija U18 na Europskom prvenstvu

• 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4

Rezultati Natječu se FM Ena Cvitan i WFM Mihaela Blažeka. Trener je velemajstor Zoran Jovanović. Osvojeno je 9. mjesto.

Dokumenti, Novost, Odluke

ZAKLJUČCI I ODLUKE 10. SJEDNICE IZVRŠNOG ODBORA HRVATSKOG ŠAHOVSKOG SAVEZA

ODLUKE 10. sjednice IO-a 29.06.2018

Novost