OBAVIJEST: Registracija klubova za 2024. godinu

Vijest 1

Poštovani predstavnici klubova,

ovim putem obavještavamo Vas da je započeo siječanjski registracijski rok koji traje od  01.01. do  31.01.2024. te vas pozivamo da obnovite registraciju svojih igračica i igrača na vrijeme.

Registracija igrača se obavlja isključivo preko aplikacije za registraciju, unošenjem potrebnih podataka i dokumenata (ne slati na email Saveza). Ispisnice i Suglasnosti za dvojnu registraciju šalju se klubovima. koji taj dokument pri registraciji igrača unose u aplikaciju – ne slati na email Saveza.

Napravljena je nova aplikacija koja se nalazi na sljedećem linku https://elemetweb.hr/hss/public/ , a korisnički podaci ostali su isti kao i do sada (ID broj kluba i lozinka). Molimo NE upisivati podatke za 2024. godinu u staru aplikaciju.

NAPOMENA: Odlukom Izvršnog odbora HŠS-a, svi klubovi koji nisu u potpunosti podmirili svoja dugovanja iz 2023. godine, ne mogu se registrirati za 2024. godinu.

Pojedinci koji nemaju klub mogu se registrirati osobno pri HŠS-u kako bi mogli nastupati na pojedinačnim natjecanjima u organizaciji HŠS-a te ispunjeni zahtjev šalju na e-mail HŠS-a ured.hss@gmail.com uz kopiju osobne iskaznice (obje strane) ili domovnice.

Informacije o savezu

Hrvatski šahovski savez

Hšs Cro