Održan 2. humanitarni šahovski turnir

u organizaciji glavnog tajnika Alojzija Jankovića, te se u akciju uključio i Hrvatski šahovski savez s predsjednikom Ivicom Brkićem, koji je pohodio događaj,  organiziran je 2. humanitarni šahovski turnir, na kojem su se skupljala sredstva za dječje bolnice u Osijeku i Zadru preko akcije OTP banke.

Voditeljica događaja je bila Maja Ciglenečki, a nastupile su mnoge osobe iz javnog života, od glazbe, umjetnosti, medija, sporta do politike, pravosuđa i diplomacije: Zvonimir Frka-Petešić (predstojnik Ureda Premijera), Ivan Malenica (Ministar pravosuđa i uprave RH), Milan Hovorka (veleposlanik Češke Republike),  Martin Berishaj (veleposlanik Kosova), Tomislav Ćorić (viceguverner HNB-a), Bruno Petković (nogometaš), Gordan Giriček (košarkaš), Arsen Bauk (saborski zastupnik), Dubravko Šimenc (vaterpolist), Tomislav Šimićević (predstojnik Ureda predsjednika Sabora), Stjepan Balog (sportski komentator i voditelj), Jura Ozmec (glavni urednik SPTV), Tomislav Svetina (dopredsjednik HNS-a), Zoran Primorac (Predsjednik hrvatskog stolnoteniskog saveza), Tomislav Jelinčić (televizijski voditelj i urednik, RTL), Luka Korlaet (zamjenik gradonačelnika grada Zagreba) i mnogi drugi.

Informacije o savezu

Hrvatski šahovski savez