Registracija klubova za 2023. godinu – siječanjski rok

Vijest 1

Poštovani predstavnici klubova,

ovim putem pozivamo vas da obnovite registraciju svojih igračica i igrača u sklopu siječanjskog registracijskog roka koji traje od  01.01. do  31.01.2023.

Od 01.01.2023. registracija igrača ide samo preko aplikacije za registraciju unošenjem potrebnih podataka i dokumenata (ne slati na email Saveza). Ispisnice i Suglasnosti za dvojnu registraciju šalju se klubovima koji taj dokument pri registraciji igrača unose u aplikaciju – ne slati na email Saveza.

Link na aplikaciju je sljedeći: http://hrvatski-sahovski-savez.hr/registracija/app/login

Pojedinci koji nemaju klub mogu se registrirati osobno pri HŠS-u kako bi mogli nastupati na pojedinačnim natjecanjima u organizaciji HŠS-a te ispunjeni zahtjev šalju na e-mail HŠS-a ured.hss@gmail.com i kopiju osobne iskaznice (obje strane) ili domovnice.

Svaki klub ima svoju Lozinku (password), koju ste dobili 2020. godine, a matični broj (Broj kluba) ukoliko vam nije poznat možete pronaći na pretraživaču HŠS-a https://hrvatski-sahovski-savez.hr/pretrazivanje-hss .  Ukoliko je netko zaboravio lozinku, na e-mail HŠS-a ured.hss@gmail.com  može zatražiti ponovo.

Odlukom Ministarstva turizma i sporta svi nacionalni savezi moraju prikupljati OIB-e registriranih pojedinaca te Vas molimo da popunite traženi podatak. Svi klubovi unosom podataka za registraciju potvrđuju da Hrvatski šahovski savez ima pravo obrade osobnih podataka članova klubova za potrebe registracije i natjecanja pri HŠS-u. Molimo klubove koji imaju sve potrebne podatke za registraciju da ih unesu što prije kako bi se na vrijeme obradila registracija te u roku započele lige po regijama.

NAPOMENA: Na 16. sjednici IO-a HŠS-a od 03.-04.12.2022. godine donesena je odluka “ (…) svi dužnici koji imaju dug prema Hrvatskom šahovskom savezu (neplaćene registracije, kotizacije, kazne za nenastupanje na Kupu RH, itd….), da do kraja ove godine, najkasnije do 31.12.2022. godine podmire u cijelosti sva svoja dugovanja, jer u protivnom neće biti registrirani za slijedeću 2023. godinu”.

Informacije o savezu

Hrvatski šahovski savez

Hšs Cro