Registracija klubova i igrača 2022.

Poštovani predstavnici klubova,

registracija se provodi putem aplikacije. Link na aplikaciju je sljedeći: http://hrvatski-sahovski-savez.hr/registracija/app/login

Svaki klub ima svoju Lozinku (password), koju ste dobili prošle godine, a matični broj (Broj kluba) ukoliko vam nije poznat možete pronaći na pretraživaču HŠS-a https://hrvatski-sahovski-savez.hr/pretrazivanje-hss  Ukoliko je netko zaboravio lozinku, na e-mail HŠS-a ured.hss@gmail.com može zatražiti ponovo.

Molimo da pažljivo pročitate dodatne upute prije unosa u aplikaciju. Također, odlukom Središnjeg državnog ureda za šport svi nacionalni savezi moraju prikupljati OIB-e registriranih pojedinaca te Vas molimo da popunite traženi podatak. Svi klubovi unosom podataka za registraciju potvrđuju da Hrvatski šahovski savez ima pravo obrade osobnih podataka članova klubova za potrebe registracije i natjecanja pri HŠS-u. Molimo klubove koji imaju sve potrebne podatke za registraciju da ih unesu što prije kako bi se stigla obraditi registracija te mogle na vrijeme organizirati lige po regijama.

Registracijski rok je 01.01. – 31.01.2022.

Pojedinci koji nemaju klub mogu se registrirati osobno pri HŠS-u kako bi mogli nastupati na pojedinačnim natjecanjima u organizaciji HŠS-a te se trebaju javiti direktno u Hrvatski šahovski savez.

Na 1. sjednici IO-a HŠS-a održanoj 29.12.2021. godine donesena je odluka “Klubovi koji imaju neizmirenih obveza prema HŠS neće moći obaviti registraciju za 2022. godinu sve dok u potpunosti ne izmire svoja dugovanja prema HŠS-u.”

Dodatne upute Registracija 2022

Ispisnica

Suglasnost za dvojnu registraciju

Osobna registracija za igrače bez kluba