Novost

FIDE & ChessKid Interkontinentalni kup

FIDE u suradnji s ChessKidom organizira prvi Interkontinentalni ChessKid FIDE izazov za svu djecu svijeta mlađu od 12 godina, koji će se održati 23. siječnja 2021. godine.

Zbog više vremenskih zona, postojat će dva različita turnira, oba se održavaju 23. siječnja 2021., a djeca imaju pravo igrati u jednom ili oba, ovisno koji im je prikladniji.

Prvo “Istočno izdanje” započet će 23. siječnja 2021. u 9:00 UK / 10:00 CET (Hrvatska) / 14: 30 pm Indija / 20:00 australsko istočno ljetno vrijeme (Sydney). Napomena: Ovo je 04:00 EST na prijavnom obrascu.
Drugo “zapadno izdanje” započet će 23. siječnja 2021. u 9:00 na Pacifiku / 12:00 istočno / 17:00 UK / 18:00 CET (Hrvatska).

Oba turnira će imati zabavan komentar na Chess.com/TV s FunMasterMikeom i drugim poznatim šahovskim komentatorima i gostima.

Službena stranica: http://www.chesskid.com

 

 

Možda bi vas zanimalo