OBAVIJEST KLUBOVIMA KOJI SE NATJEČU U LIGAMA PO REGIJAMA

Poštovani predstavnici klubova,

dana 13.05. glavni povjerenik Saša Stanković poslao je obavijest svim povjerenicima po regijama: CENTAR, ZAPAD, ISTOK, JUG da smo dobili dopuštenje Stožera civilne zaštite za nastavak šahovskih natjecanja te da povjerenici trebaju kontaktirati sve klubove radi utvrđivanja mogućnosti ispunjenja zadanih uvjeta za igru i ispitivanja stava klubova za nastavak natjecanja u II., III., IV,. i V. seniorskim ligama. Planirani početak tada bio je za kraj lipnja što su povjerenici trebali prezentirati klubovima ukoliko za to postoji interes. Iz regija ISTOK i JUG dobili smo tražene informacije (usuglašen je stav da se s ligama krene na jesen) dok iz regija CENAR i ZAPAD te informacije još čekamo. Ni na upit glavnog tajnika od 02.06. nije stigla povratna informacija iz navedenih regija.

Ovim putem još jednom pozivamo povjerenike na komunikaciju sa klubovima kako bi se pronašlo najbolje rješenje za nastavak ligaških natjecanja. Povjerenici su temeljem Pravilnika zaduženi za koordinaciju i aktivnosti u svojim regijama, a svakako trebaju surađivati s glavnim povjerenikom koji je hijerarhijski nadeređen regionalnim povjerenicima.

glavni tajnik

Alojzije Janković