Novost, Odluke

OBAVIJEST DELEGATIMA U SKUPŠTINI HŠS-a

Poštovani delegati u skupštini HŠS-a,

obavještavamo vas da će redovna skupština Hrvatskog šahovskog saveza, koja je rasporedu 03.02., na temelju odluke Izvršnog odbora od 14.01. biti zatvorena za javnost.

Odluka glasi:

“Izvršni odbor Hrvatskog šahovskog saveza donosi odluku da će redovna skupština zakazana za 03. veljače biti zatvorena za javnost iz razloga što će se između ostalog raspravljati o stegovnim mjerama određenih članova HŠS-a te stoga radi zaštite prava osobnosti članova skupština ona treba biti zatvorena za javnost. Također, Izvršni odbor donosi odluku da se osiguranjem skupštine od 03. veljače omoguće uvjeti za nesmetano odvijanje skupštine.

Također, obavještavamo vas da su materijali za skupštinu poslani članicama na adrese u skladu s člankom 29., točka 2. Statuta Hrvatskog šahovskog saveza koji glasi:

“(2) Pisani materijali za predloženi dnevni red, s oznakom dana i mjesta održavanja sjednice Skupštine Saveza, šalju se članicama Saveza najkasnije 15 dana prije održavanja sjednice Skupštine.”

Tajništvo HŠS-a

Možda bi vas zanimalo